Mijn missie en mijn weg

Katelijn Vanacker

Ik help je

graag op weg

om Beeldend

te Groeien

en de Sleutel

naar JeZelf

te vinden

Mijn missie bestaat erin te inspireren, iets in beweging te zetten of te transformeren. Ik wil mensen dichter bij hun kern brengen en laten Groeien, vanuit het geloof in je eigen kracht en talenten.
Dit is ook de weg die ik zelf afgelegd heb in mijn leven. Dank aan alle mensen die mij daarbij holpen. Een aantal van hen vind je hiernaast.

Beelden hebben mij altijd al geboeid. Zowel een grafisch beeld, fotografie, film, als kunst. Via mijn grafisch werk zet ik u op weg met beelden. Verder begeleid ik je graag in een persoonlijke sessie, Creatieve Therapie, of in een groepsworkshop, volwassenen of kinderen, in vertrouwen, op jouw weg. Daarbij maak ik gebruik van: creatieve beelden, visualisatie of SoulCollage®.

Mijn begeleidingsstijl wordt omschreven als speelse lichtheid, zonder de ernst te verliezen.

Opleidingen

Op mijn pad, heb ik mij o.a. verdiept in

Basiscursus Shiatsu, De Innerlijke Glimlach, Basiscursus voetreflexologie & kinderMIRvoetmassage, Basiscursus Aromatherapie, Natuurlijk Koken, Natuurvoedingskooklessen, Macrobiotisch koken en Medicinaal koken

Helende Verhalen, Verhalen schrijven voor kinderen, Prentenboeken schrijven, Schrijven in en om het labyrint, Workshops schilderen en Mixed Media, Labyrinth workshop, Inner Diamond en Diamond Dowsing, Spirituele Feng Shui