katelijn vanacker Zaadjes van zelfliefde planten

SoulCollage® is een creatief en intuïtief proces waarbij je door het maken van een collage jezelf beter leert kennen en bij je innerlijke wijsheid komt. Je kiest intuïtief afbeeldingen, knipt deze uit om er een kaart mee te maken. Vervolgens lees je de kaart volgens een bepaalde methode en kan je verborgen stukken in jezelf ontdekken. Deze stukken kun je omarmen. Door alle stukken in jezelf te aanvaarden, kom je meer in balans en dichter bij Zelfliefde.
Kundalini Yoga is een krachtige actieve transformerende yogastijl, waarin je fysieke inspanning combineert met meditatieve energie, klank en stilte ervaart, focus en ontspanning.

Kundalini Yoga wordt ook de moeder van de yoga genoemd, omdat deze vorm van yoga terug gaat naar een tijd dat alle yogasystemen één geheel vormden. Deze vorm van yoga werd van leraar op leerling doorgegeven en werd eeuwenlang enkel beoefend onder het toeziend oog van een meester.

Zondag 19 september 2021 • 10u00-16u00

Zaadjes van Zelfliefde planten

Met SoulCollage® en Kundalini Yoga

Kristina De Crem en Katelijn Vanacker helpen je op weg bij een boeiend project in jouw leven hier op aarde: Zelfliefde en Zelfacceptatie. Jezelf graag zien, is een sleutel om anderen graag te zien en helpt je gezondheid.
De meeste stress die mensen ervaren komt net van niet ‘jezelf te kunnen zijn’ en jezelf ‘niet genoeg’ te vinden.

Je krijgt tijdens deze dag tools aangereikt om de ruimte in je hart te openen voor Zelfliefde. We doen passende (eenvoudige) yoga, meditatie- en visualisatieoefeningen en we maken collages met het SoulCollage® proces.

Wanneer:
zondag 19 september 2021
van 10u tot 16u, welkom vanaf 9.30u
Waar: In de Boesdaalhoeve te Sint-Genesius-Rode
Door wie: SoulCollage® facilitators:
Kristina De Crem, Kundalini yoga teacher –  sprankeling.be en
Katelijn Vanacker, creatief therapeut
Prijs: 85 euro, vroegboekkorting tot 31 augustus: 75 euro
Materiaal inbegrepen: lunch (soep en brood), drank
Zelf meebrengen: beleg, losse kledij, yogamatje, en ev een kussentje/dekentje, pen en papier
Max 10 deelnemers (ivm coronamaatregelen)
Inschrijven: Wacht je liever nog even af met betalen ivm de coronamaatregelen ? Laat dan je naam noteren op de voorlopige inschrijvingslijst. Zo reserveren we een voorlopig plaatsje voor jou en ben jij de eerste die gecontacteerd wordt indien niet alle plaatsjes ingenomen zijn. info@katelijnvanacker.be