Privacybeleid

Ons website-adres is: https://katelijnvanacker.be.

Contactgegevens
Philip Coucke en Katelijn Vanacker • Zeusstraat 8 • B-8510 Marke

katelijn.vanacker@gmail.com

Persoonlijke gegevens
Katelijn Vanacker vraagt jouw persoonlijke gegevens bij de inschrijving voor een workshops of individuele sessies:

Jouw naam, email-adres en telefoonnummer voor workshops of individuele sessies:
jouw naam: om te weten wie zich inschrijft ?
jouw email-adres: om je per mail te kunnen contacteren voorafgaand aan een workshop en je te laten weten dat je ingeschreven bent of je op de wachtlijst te plaatsen en je te verwittigen als er plaatsen vrijgekomen zijn en je toe te voegen aan mijn emaillijst. Deze lijst gebruik ik uitsluitend om je uit te nodigen voor nieuwe workshops of nieuwsjes ivm onze activiteiten.
jouw telefoonnummer: om je te kunnen bellen indien een workshop laattijdig niet kan doorgaan bv door ziekte of om je te bellen indien je (nog) niet aanwezig bent op het tijdstip dat de workshop begint
jouw adres: om een idee te hebben van hoe ver je komt

Naam en leeftijd van de kinderen bij een ouder-kind of kinderworkshop: om een idee te hebben tot welke leeftijdscategorie de kinderen behoren en of ze binnen de aangegeven leeftijd (van de workshop) vallen

Bewaartermijn, rechten en klachten
Jouw gegevens worden met de grootste zorg bewaard. Wanneer je een mail krijgt van mij kan je altijd een mailtje terugsturen om je te laten verwijderen uit mijn mailinglijst (zie Nieuwsbrief). Klachten hierover kan je sturen naar het bovenvermelde emailadres.

Nieuwsbrief
Bij aanmelding voor de nieuwsbrief gebruiken we je naam en e-mail gegevens alleen voor dat doel. Je kunt op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief door op de link te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt. Door je aan te melden, stem je ermee in dat wij je gegevens verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.
We gebruiken MailChimp voor onze nieuwsbrieven. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp.

Auteursrechten
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van het materiaal en mixed media op de site is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Katelijn Vanacker.

Aansprakelijkheid
Katelijn Vanacker kan nooit aansprakelijkheid aanvaarden voor de op de website vermelde hyperlinks of diensten van derden.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Dit privacybeleid werd de laatste keer bijgewerkt op 10 augustus 2023.