Foto- en elfjesbundel ‘In de Elfde Hemel’

Bekijk hier de video van het boekje.

Ik vond jouw boekje super. Zeer mooi geschreven en prachtige foto’s. Jij hebt een heel bijzonder talent!

Gefeliciteerd met dit bundeltje subtiele verzen, die me bijzonder goed bevielen!

Ik heb je boekje ontvangen. Wat ziet het er mooi uit en de kaft voelt zalig.

Thank you for sharing this book with me – it is very beautiful indeed and was a treat to contemplate.

Ik wil je boekje zachtjes uitpakken als een cadeautje. De versjes passen echt wel bij de diepgang die je ook creëert in Beeldend Groeien. Mooi!

Wie ‘in de zevende hemel is’, is volkomen gelukkig, intens blij.
Hoe zou het dan in de Elfde Hemel kunnen zijn? Dat ontdek je in deze foto- en elfjesbundel ‘In de Elfde Hemel’. 😉

De titel ‘In de Elfde Hemel’
De titel van het boekje ontstond toen ik de foto van de cover nam, op een ochtend in onze tuin en de titel ‘In de Elfde Hemel’ spontaan bij mij opkwam. De combinatie met de elfjes -elf woorden- ligt voor mij voor de hand…

Inspiratie
Toen ik achtien was, wilde ik fotografie studeren, maar dat mocht niet van thuis. De liefde voor fotografie bleef echter bestaan. Daarnaast schrijf ik graag. Ik laat me inspireren door de foto’s die ik onderweg neem, in de natuur, kunst,… Al spelend met taal verzin ik er een elfje bij. Dat is een eenvoudige, compacte dichtvorm, die bestaat uit elf woorden op vijf dichtregels.

Synchroniteit
Het was heel mooi hoe er synchroon met de geboorte (tijdens het maken) van dit boekje 2 duifjes geboren werden tussen onze druivelaar. Magisch hoe de natuur ons tekenen geeft…

Een cadeauboekje, met liefde gecreëerd
Deze foto- en elfjesbundel ‘In de Elfde Hemel’ is ideaal als geschenk voor jezelf of om anderen blij te maken. Ik heb het met veel liefde en plezier samengesteld.

Het boekje, praktisch
Het is een boekje geworden van 48 pagina’s, gedrukt op ongecoat wit papier van 110 g. Het heeft een hardcover en het formaat is 13×20 cm. Er staan 23 foto’s in en daarbij 13 Nederlandse elfjes en 10 Engelse elfjes.
Ik verzorgde zelf de vormgeving in een sobere lay-out en geef het boekje in eigen beheer uit. In deze video kan je het boekje bekijken.

Ik vind het ook fijn als je het boekje deelt met je kennissen en vrienden. Dank je wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.