Retrogade planeten: het verleden observeren en yoga

katelijn vanacker SoulCollage® loslaten

Met dank aan alle fotografen en kunstenaars van wie
we de afbeeldingen gebruiken om ons te inspireren
en onze innerlijke en uiterlijke wereld te ontdekken en
te hercreëren.
De kaarten zijn alleen bedoeld
voor persoonlijk gebruik en
worden niet verkocht.

‘Pak het vast, gooi het weg

Laat het los, laat het los’

Brihang

Retrogade planeten

Momenteel lopen een aantal planeten retrogade. Dat betekent dat het lijkt alsof ze achteruit bewegen rond de zon, gezien vanop aarde. Onbewust worden we daardoor beïnvloed. En concreet betekent dit dat er stukken uit je verleden terug de revue kunnen passeren in je gedachten en telkens hetzelfde liedje afspelen. Observeer jezelf als dit gebeurt, zoals de kat in de linker SoulCollage® kaart: observeer jezelf vanop afstand, zonder het stuk opnieuw te beleven. Dan word je niet terug overspoeld door je verleden. Probeer eruit te leren en verder te gaan.
Geïnspireerd door en meer astrologische uitleg bij @foreverconscious en @elizabethperu

Yoga

Om een concreet voorbeeld te geven. Tijdens de yogales passeerde zo’n oud stuk: de yogaleraar zei iets en ik werd boos vanbinnen. Ik voelde zelfs mijn lever reageren. Alé dacht ik: ‘Waarom word ik nu boos?’ Ik observeerde wat er gebeurde. Ik begreep dat ik reageerde zoals ik dat vroeger bij mijn vader deed, terwijl dat nu niet meer hoeft. Ik kon het loslaten. En dat allemaal tijdens een yogahouding of net dankzij 😉
Word bewust van je oude patronen, observeer ze en laat ze los.

Emoties loslaten

Dat is wat we doen bij het maken van SoulCollage® kaarten: bewust worden van de stukken in ons. Delen die in onszelf aanwezig zijn naar buiten brengen, observeren en luisteren wat ze ons vertellen.
In de online workshop Eren van Geliefden’ op zaterdag 4 november 2023 eren we onze geliefden met MeCards. We brengen emoties naar buiten en laten los. Door het in groep in woord en beeld te brengen en te delen, geven we het wat meer ruimte en wordt het lichter.

Ik wens jullie veel observatiegenot zodat we kunnen loslaten en samen een nieuwe toekomst creëren: een toekomst vanuit liefde en het delen van onze talenten voor een mooie wereld !
Katelijn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.